OLTU'DA ONLARCA OTOMOBİLİN LASTİKLERİ KESİLDİ

Erzurum’un Oltu ilçesinde dün gece onlarca otomobilin lastiği bıçakla kesildi. Sabah büyük bir şok yaşayan vatandaşlar, yaşanan duruma sert tepki gösterdiler.

11 Ekim 2014 Cumartesi 12:32
OLTU'DA ONLARCA OTOMOBİLİN LASTİKLERİ KESİLDİ
Edinilen bilgiye göre, dün gece sabaha karşı Oltu ilçesinde Erzurum Caddesi ve eski hastane caddesi üzerinde park halinde bulunan yaklaşık 30 otomobil ve traktörün lastikleri kimliği belirsiz kişilerce kesildi. Sabah araçlarının lastiklerinin kesildiğini gören vatandaşlar, büyük bir şok yaşadı. İlçede MOBESE kamerasının olmayışının asayiş konusunda önemli bir eksik olduğunu dile getiren vatandaşlar, ilçede acil olarak güvenlik kamerası sisteminin kurulmasını istediler.

Belediye başkanından ilçeye bir an önce MOBESE sisteminin kurulmasını isteyen vatandaşlar, yaşanan olayın provokasyon olabileceğini dile getirdiler.

Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise lastikleri kesilen araçlarda ipuçları aradı. Ekipler olayı gerçekleştirenleri yakalamak için her detayı inceliyorlar. Lastikleri kesilen araç sahiplerinden 19 kişi polise başvurdu.

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2014 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.