OKUL MÜDÜRÜNE BIÇAKLI SALDIRI

Erzurum'un Palandöken ilçesinde bir okul müdürü, eski öğrencisi ve arkadaşının bıçaklı saldırısına uğradı.

27 Mayıs 2012 Pazar 15:02
OKUL MÜDÜRÜNE BIÇAKLI SALDIRI
Olay, öğle saatlerinde Palandöken ilçesindeki Yıldızkent Nafizbey Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde meydana geldi. Geçen yıl okuldan atılan S.Ç., arkadaşı C.T. ile birlikte okulun bahçesinde oturan Okul Müdürü Kenan Kaya'nın yanına gelerek, kendisi ile konuşmak istediklerini söyledi. Bunun üzerine sandalyeden kalkan Kaya, iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Diğer öğretmenlerin yardıma koşması ile birlikte saldırganlar kaçtı. Sağ bacağından, sırtından ve kafasından yaralanan Kenan Kaya, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın duyulması üzerine Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer ve çok sayıda öğretmen hastaneye geldi. Vali Yardımcısı Yamlı, Kaya'nın sağlık durumunun çok iyi olduğunu ancak bir süre gözetim altında tutulacağını belirtti.
Saldırganları yakalayan polisin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi. Öte yandan eğitimcilere yönelik şiddet olaylarını kınayan öğretmenler, pazartesi günü derslere girmeme kararı aldıklarını açıkladı.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2012 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.