O DUYARLI POLİSE BÜYÜK ONUR

Erzurum'da 4'üncü kattaki evlerinin balkonundan düşen 3 yaşındaki Fatma Şifa Altuntaş'ın başucunda durup sağlık görevlileri gelene kadar yanına kimseyi yaklaştırmayan polis memuru 31 yaşındaki Selami Ersoy, 'ayın polisi' seçildi.

17 Temmuz 2011 Pazar 11:24
O DUYARLI POLİSE BÜYÜK ONUR
Olay 7 Temmuz günü merkez Yakutiye İlçesi'ndeki Hilalkent Semti'nde meydana geldi. Minik Fatma evlerinin balkonunda oynarken, tırmandığı korkuluktan sırt üstü apartmanın bahçesine düştü. Çocuğun düştüğünü görenler ne yapacaklarını şaşırırken, olay yerine gelen polis memuru Selami Ersoy, vücudunda kırık olabileceği şüphesiyle çocuğun yanına kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, acılar içinde kıvranan Fatma'yı dikkatli bir şekilde ambulansa koyarak Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne nakletti. Yapılan kontrolde sol kolu, iki bacağı ve kafatasında kırık olduğunu belirlenen Fatma'nın tedavisi, Ortopedi servisinde sürüyor.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışmalarda başarıyı ödüllendirmek, moral ve motivasyona katkı sağlamak amacıyla başlatılan ‘Ayın Polisi’ uygulamasında bu ayın polisi belirlendi. Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyon yaptığı değerlendirmeler sonunda bu ayın polisi olarak Yakutiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Gölbaşı Polis Merkezi Amirliğinde görevli Polis Memuru Selami Ersoy’u belirledi.
'Ayın Polisi' projesi doğrultusunda 2011 yılı temmuz ayı için Ayın Polisi değerlendirilmesi sonucunda, “İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli personelimiz görevini ifa ederken göstermiş olduğu üstün başarı ve performansı ile çalışma arkadaşlarına örnek olmuştur. Ast, üst, amir ve halkla ilişkilerinde sergilediği örnek tutum ve davranışları sebebi ile Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü değerlendirme komisyonumuzca ayın polisi seçilmiştir.” denildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onur keskin 2011-07-17 14:54:14

Türk polisini tebrik ediyorum....