NÜFUS CÜZDANI YAKAN YEĞENLER TUTUKLANDI

Erzurum'da 8 ve 10 yaşındaki erkek yeğenlerine tecavüz ettiği iddiasıyla 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan 37 yaşındaki S.D'ya 56.5 yıl hapis cezasını adliye önünde proteste ederek nüfus cüzdanlarını yakarak hakim ve savcıları tehdit eden S.D.’nin yeğenleri Soner D. Ve Harun D., çıkarıldıkları 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde ‘hakaret, tehdit, onur ve şeref saygınlığını rencide’ etmek suçlarından tutuklandı.

16 Ocak 2013 Çarşamba 13:25
NÜFUS CÜZDANI YAKAN YEĞENLER TUTUKLANDI
Erzurum Birinci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen ve karar bağlanan cinsel istismar olayında yeğenleri R.D. ve S.D.'ye yönelik olarak yaptığı 'Nitelikli cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak’ suçlarından verilen 56.5 yıl hapis cezasını protesto etmek için adliye önünde mahkeme heyetine sinkaflı küfürler ederek, ölüm tehdidinde bulunan Soner D. Ve Harun D. Polis tarafından gözaltına alındı.


İKİ YEĞEN, TEHDİT VE HAKARET SUÇUNDAN TUTUKLANDI…

Tutuklu sanık S.D’nin yeğenleri olan Soner D. ve Harun D., Birinci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen 56.5 yıl hapis cezasına tepki göstererek adliye önünde nüfus cüzdanlarını yaktı. Çıkarıldıkları 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde “Verilen karara üzüldük, bunalıma girdik. Ne söylediğimizi bilmiyoruz.” dediler.

Mahkeme, yeğenler Soner D. ve Harun D’yi TCK’nin 124, 125 ve 106’ncı maddeleri kapsamında Mahkeme Başkanı ve Üyelerine hakaret, tehdit, onur ve şeref saygınlığını rencide’ etmek suçlarından tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan iki yeğen Erzurum E Tipi Cezaevine kondu.

Editör

Son Güncelleme: 16.01.2013 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.