MÜDÜR TİPİOĞLU’NDAN TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÖZDAĞI

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, şehitler için düzenlenen törende yaptığı konuşmada 'Bize bu acıyı yaşatanlar bunun bedelini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir' dedi.

admin
admin
13 Aralık 2016 Salı 00:32
MÜDÜR TİPİOĞLU’NDAN TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÖZDAĞI
1993-2003 yılları arasında Erzurum’da görev yapan müdür Veysel Tipioğlu, şehir halkının sevgisini ve sempatisini kazanmış örnek bir emniyet mensubu. Erzurum halkının gönlünde taht kurmuş olan Müdür Tipioğlu, hainlere ve onların alçak işbirlikçilerine yönelik çıkışıyla Erzurumlu’nun da bir kez daha takdirini kazandı.
İstanbul’da hain saldırıda şehit düşen Urfalı polis memurları Enes Çiçek ve Mehmet Taş için Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, terör örgütlerine gözdağı verdi.
Müdür Tipioğlu, “Bugün burada ülkemizin birliği ve beraberliği, milletimizin huzur ve refahı için görev yaparken, İstanbul'da haince, kalleşçe bir saldırı neticesi şahadet şerbeti içen Enes ve Mehmet kardeşlerimizi son yolculuklarına uğurlamak, onlara son görevimizi yapmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız”  diyerek, şunları kaydetti;
Şehit; Allah rızası için, din, vatan, millet ve bayrak uğruna canını veren kişiye denir. Şehitlik yüce dinimizde peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir. Bizim milletimiz için bu mertebeye ulaşmak vatan, millet ve bayrağı için canını vermek, şereflerin en büyüğüdür. Dün Çanakkale'de "EY ŞEHİT OĞLU ŞEHİT İSTEME BENDEN MAKBER SANA AĞUŞUNU AÇMIŞ DURUYOR PEYGAMBER" hitabına mazhar olanlar ne uğurda şehit olmuşlarsa bugünde kardeşlerimiz aynı uğurda şehit olmuşlardır. Birlik ve beraberliğimizi hedef alan terör örgütü tarafından kahraman silah arkadaşlarımız kalleşçe şehit edilmişlerdir. Acımız çok büyük, hüznümüzün ölçüsü yok ama boynumuzu bükmüyoruz. Çok acı olsa da hüznümüzü yüreğimize gömecek, gözyaşımızı içimize akıtacağız. Bugün vatan hainlerini sevindirmeyeceğiz. Kendi kanlarında boğulup gidecekler. Hiçbir zaman ümitsiz olmadık, olmayacağız. Bize bu acıyı yaşatanlar bilsinler ki; bunun bedelini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Bugün şehadet şerbetlerini içenlerin Allaha kavuştukları gündür. Bugün barutun kanla, kanın canla, canın vatan, namus, bayrak uğruna destanlaştığı gündür. Kahraman kardeşlerim, aziz şehitlerim, "Tüllenen mağribi, akşamları sarsam yarana... yine bir şey yapabildim diyemem hatırana" yolunuz açık olsun, mekanınız cennet olsun, ruhunuz şad olsun.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.