MİSYON KORUMA SINAVI

Erzurum’da 2012 yılı dış temsilciliklerin korunmasında görevlendirilecek olan Emniyet Genel Müdürlüğü personeli için seçme sınavı yapılacak.

01 Aralık 2012 Cumartesi 10:09
MİSYON KORUMA SINAVI

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, ilgili sınava ilişkin gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.
Açıklamada, şöyle denildi:

“ÖSYM tarafından 02 Aralık 2012 Pazar günü, 2012 Yılı Dış Temsilciliklerin Korunmasında görevlendirilecek olan EGM Personeli seçme sınavı(2012 Misyon Koruma Sınavı) İlimizde çeşitli okullarda yapılacaktır. Sınav saat 09.30’ da tek oturum halinde yapılacaktır. ÖSYM tarafından yürütülen sınavın herkesi yakından ilgilendiren hayati bir sınav olduğu sınav öncesi alınacak güvenlik önlemlerinin yanı sıra adayların her türlü müdahaleden uzak bir ortamda sınava girmelerinin de son derece önemli olduğu, sınavın uygulanması esnasında, sınav binaları çevresinde meydana gelebilecek aşırı gürültünün bazı adayların dikkatini dağıttığı ve başarısız olma endişesiyle heyecanlanmalarına sebep olduğu, bu durumdan etkilenen adaylarda ve ailelerinde çok büyük üzüntülere neden olduğu ÖSYM tarafından önemle vurgulanmaktadır. Bu nedenle, Pazar günü yapılacak olan sınav esnasında; sınava giren adayların dikkatini dağıtacak olumsuzlukların yaşanmaması açısından, sınav binaları çevresi ve güzergâhlarında gürültüye neden olacak çalışmaların (pazaryeri, inşaat çalışması, vb.) yapılmaması, sürücülerin korna çalmama konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir. Ayrıca; (başta cep telefonu olmak üzere her türlü iletişim aracı, saat, USB bellek, kablosuz iletişim sağlayan Bluetooth kulaklık (ten renginde de olabilir), çağrı cihazı, telsiz vb. elektronik/mekanik cihazlar ile adayların ve sınav görevlilerinin yiyecek, içecek vb. (şeffaf ambalaj içerisindeki su ve alyans hariç)tüketim maddeleri, çanta, cüzdan, şemsiye, kalem, silgi, kalemtıraş, küpe, kolye, yüzük, toka, broş, bilezik vb. takı, metal para, metal içerikli aksesuar ve her türlü plastik, cam eşya ve metal eşyalar, her türlü müsvedde kağıt, defter, ders notu, kitap, dergi, gazete, sözlük, cetvel, pergel ve açıölçer vb. araçlarla sınav yapılacak binaya girmelerine kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Erzurum Emniyet Müdürlüğü olarak sınava giren tüm adaylara başarılar dileriz.”

 

Editör

Son Güncelleme: 01.12.2012 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.