MİNİK ÖĞRENCİLERDEN POLİSE ZİYARET

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Köprüköy Anaokulu öğrencileri, İlçe Emniyet Amirliğine ziyarette bulundu.

12 Nisan 2012 Perşembe 11:47
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN POLİSE ZİYARET
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Köprüköy İlçe Emniyet Amirliğince, Emniyet Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde; davet düzenlendi. Davete Köprüköy İlçe Kaymakamı Abdurrahman İçyer, kamu kurumlarının temsilcileri, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.
Davette İlçe Kaymakamı Abdurrahman İçyer, psikoloji biliminde, Maslow’ un ihtiyaçlar teorisine göre, insan ihtiyaçlarının 5 gruba ayrıldığını; Güvenlik ihtiyacının ise, insanın yemek, uyumak, vs. fiziki ihtiyaçlarından sonra ikinci sırada geldiğini belirterek, Emniyet Teşkilatının vatandaşların güvenlik ihtiyacını sağlayarak toplumun sosyal ve ekonomik gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Daha sonra kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, Köprüköy Anaokulu öğrencileri, Polis Merkezini ziyaret etti. 4-7 yaş grubu öğrenciler olan çocuklarla sohbet edilerk hatıra fotoğrafı çektirildi.

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2012 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.