KOCASINI SOKAK ORTASINDA VURDU

Erzurum’da boşanma aşamasında olan ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan kocasını tabancayla kaldırımın ortasında vuran kadın, kendini polise ihbar ederek, ambulans gelene kadar yaralı adamın başucunda bekledi.

23 Eylül 2014 Salı 11:59
KOCASINI SOKAK ORTASINDA VURDU
Erzurum’da Kezban K., kendisini aldattığı iddiasıyla eşi Ersin K.’yı sokak ortasında tabancayla vuran Kezban K., başından ayrılmadı ve cep telefonundan 112 Acil Servisi arayıp, "Burada bir pisliği vurdum. Gelin alın" dedi.
Olay bugün saat 09.00 sularında merkez Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Ersin K. ile eşi Kezban K., görgü tanıklarının ifadesine otomobilden birlikte indi. Önde  yürüyen Ersin K.’ya, arkadan seslenen eşi Kezban K, çantasından çıkardığı silahı gösterdi. Silahı eşine doğrultan Kezban K., "Yeter artık öldüreceğim seni" diyerek tabancayı ateşledi.
Karnına isabet eden tek kurşunla yaralanan Ersin K. yere düşerken yanına giden ve iddiaya göre ’Beynine sıkacağım’ diyen Kezban K.’ya çevredekiler müdahale etti ve ateş etmekten vazgeçirdi. Bunun üzerine Kezban K., cep telefonu ile 112 Acil Servisi arayıp "Burada bir pisliği vurdum. Gelin alın" dedi, ardından polisi arayıp eşini vurduğunu söyledi.
112 Acil Servis ekibi gelene kadar vurduğu eşi Ersin K.’nın başında bekleyen  Kezban K.’yı polis gözaltına alırken, yaralı Ersin K. ise Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
"GÖZLERİME BAK BUGÜN SON GÜNÜN"
Olaya tanık olan çevredekilerden H.M., Kezban K.’nın eşini vurduktan sonra  ayrılmadığını belirterek dehşet anını şöyle anlattı:
"Ben kapının önündeydim. İkisi de otomobilden indi. Aralarında herhangi bir tartışma olmadı. Kadın silahı çıkardı ve eşini vurdu. Başından hiç ayrılmadı. ’Abla ne yapıyorsun’ dedik. Bize ’Beynine sıkacağım’ dedi. Müdahale ettik. Silahı çantasına koymasını söyledik. Ben ’kocan ölecek’ dedim. Kadın ise ’Çoluğundan çocuğundan haberi yok. Ölsün. Bir o.....ya bizi terk etti’ dedi. Adama ’Gözlerime bak. Bugün son günün’ dedi. Daha sonra polisi ve ambulansı aradı."

Editör

video
Son Güncelleme: 23.09.2014 13:47
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKocasını Vurdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.