KAVGAYA MÜDAHALE EDEN EMNİYET MÜDÜRÜ AYIN POLİSİ SEÇİLDİ

Erzurum’un Aziziye ilçesi Ilıca semtinde meydana gelen büyük çaplı bıçaklı, sopalı kavga olayına canı pahasına müdahale ederek yaralanan İlçe Emniyet Müdürü Kamil Genç, ayın polisi seçildi.

16 Haziran 2012 Cumartesi 12:47
KAVGAYA MÜDAHALE EDEN EMNİYET MÜDÜRÜ AYIN POLİSİ SEÇİLDİ
Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nce "Ayın Polisi" projesi doğrultusunda 2012 yılı Haziran ayı ayın polisi değerlendirilmesi sonucunda, Aziziye İlçe Emniyet Müdürü 4.Sınıf Emniyet Müdürü Kamil Genç, ayın polisi seçildi.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi:;
“Müdürlüğümüz merkez birimlerimizde görevli personelimizin çalışmalarındaki başarısını ödüllendirmek, moral ve motivasyonu artırmak üzere yürütülen ‘Ayın Polisi’ projesi doğrultusunda 2012 yılı Haziran ayı için Ayın Polisi değerlendirilmesi sonucunda, Aziziye İlçe Emniyet Müdürü 4.Sınıf Emniyet Müdürü Kamil Genç’in kent merkezine 12 kilometre uzaklıktaki merkez Aziziye İlçesi’nin Ilıca Caddesinde sallama denilen döner bıçağı ve sopalarla kavga eden grubu ayırmak için araya girerek başına aldığı darbelerle yaralanmış ancak yaralandığını önemsemeden önce yaralı vatandaşların müdahalesinin yapılmasını istemiştir. Bu nedenle herhangi bir şehit ve başkaca bir yaralımız olmamıştır. Bahse konu personelin duyarlı davranışlarından ötürü Değerlendirme Komisyonu teklifi ve Makam'ın onayı ile ayın polisi olarak seçilmiştir”

Editör

Son Güncelleme: 16.06.2012 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.