KARARNAME YAYINLANDI: KARABÖRK GİTTİ, ASLAN GELDİ

59 ilin emniyet müdürünün değiştiği yeni görevlendirmeler resmi gazetede yayımlandı.

admin
admin
26 Ekim 2016 Çarşamba 07:20
KARARNAME YAYINLANDI: KARABÖRK GİTTİ, ASLAN GELDİ
İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi.
Emniyette yapılan yeni görevlendirmelerin ardından 59 ilin Emniyet Müdürü değiştirildi. Kararnameyle Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk Hatay Emniyet Müdürü olurken, Aksaray Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Erzurum’un yeni emniyet müdürü oldu. 2014 yılının Ocak ayından beri Erzurum’da görev yapan, başarılı operasyonları ve çalışmaları ile takdir toplayan Karabörk’ün Hatay’a atanması Erzurum’da üzüntüyle karşılandı. Gerek FETÖ gerekse de PKK’ya yönelik cesur operasyonlar gerçekleştirilen, birçok operasyonda bizzat sahada olmasıyla kentte adı “korkusuz müdür” olarak anılan Karabörk’ün gidişi hemen herkesi üzdü.
İlk ataması yapılan il emniyet müdürü sayısı ise 37 oldu. İçişleri Bakanı onayıyla ise Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki 24 daire başkanı merkeze alınırken, ilk ataması yapılan daire başkanı sayısı ise 31 oldu.
Listeler İçişleri Bakanlığı sitesine konuldu. 




Editör

Son Güncelleme: 26.10.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.