İzmir’den acı haber: Polis memuru şehit oldu

İzmir’in Torbalı İlçesi’nden meydana gelen trafik kazasında Erzurumlu Polis Memuru Tahir Kaltar şehit oldu.

admin
admin
24 Ocak 2019 Perşembe 22:09
İzmir’den acı haber: Polis memuru şehit oldu

İzmir’in Torbalı ilçesinde, trafik kazasında yol güvenliğini sağlamak isteyen trafik polisine hızla gelen bir başka araç çarptı. Trafik polisi kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

İzmir-Aydın karayolu Ödemiş Köprüsü'nde maddi hasarlı bir kaza meydana geldi. Bölgeye gelen polis ekipleri, kaza nedeniyle yolda güvenlik önlemi almak istedi. Bu sırada, 35 COM 58 plakalı araç, yol güvenliğini sağlamak isteyen ve duba dizen Tahir Kaltar (27) isimli görevli trafik polisine çarptı. Trafik polisi, çarpmanın etkisiyle bariyerlerden aşağıya düştü ve ağır yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Polis memuru, daha sonra da ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan polis memuru, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, araç sürücüsü de gözaltına alındı.

Şehit için yarın (Cuma) sabah saatlerinde Torbalı ilçe emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenecek törenin ardından Erzurum’a getirilerek, burada toprağa verileceği öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ AŞKIN, TRAFİK POLİSİNİN ŞEHİT OLDUĞU KAZAYI ANLATTI

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, kazada şehit olan görevli trafik polisiyle ilgili, "Arkadaşımız, başka bir trafik kazasına tedbir almak için diğer vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için orada idi" dedi.

Torbalı ilçesinde, görevli trafik polisi Tahir Kaltar (27), bir kazada yol güvenliğini sağlamak isterken, başka bir aracın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü. İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da, polisi memurunun şehit düştüğü Torbalı Devlet Hastanesi’ne geldi. Kazayı anlatan Emniyet Müdürü Aşkın, "Arkadaşımız, başka bir trafik kazasına tedbir almak için, diğer vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için orada tedbir alıyordu; duba dizerken hızla gelen bir aracın çarpması sonucu bariyerlerden aşağıya düşüyor yüksekten. Sağolsun doktorlarımız çok ciddi müdahale ettiler; ama hastanede arkadaşımız şehit oldu. Allah milletimize bir daha şehit acısı göstermesin" dedi.

Emniyet Müdürü Aşkın, şehit trafik polisi için yarın Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bir tören düzenleneceğini de söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 24.01.2019 22:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.