‘Huzurlu Sokaklar’ uygulaması

Erzurum’da ‘Huzurlu Sokaklar’ uygulaması kapsamında, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 400 polisle 20 farklı noktada huzur operasyonu gerçekleştirildi.

admin
admin
27 Mayıs 2017 Cumartesi 18:47
‘Huzurlu Sokaklar’ uygulaması

Türkiye genelinde yapılan ‘Huzurlu Sokaklar’ operasyonu kapsamında, Erzurum’da da ramazanın birinci gününde suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması ile vatandaşların huzurlu olmaları amacıyla 20 farklı noktada 400 polisle ‘Huzurlu Sokaklar’ uygulaması yapıldı. Operasyona, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve trafik ekipleri katıldı. Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde, aranan şahıslar, silah, bıçak, uyuşturucu madde taşıyan şüpheliler üzerinde duruluyor.

Öte yandan, Erzurum’da 20 farklı noktada yapılan huzur uygulaması operasyonu devam ediyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.