HAFTA SONU SINAV TEDBİRLERİ ALINDI

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapılarak Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan Açıköğretim Fakültesi sınavları sırasında vatandaşların gürültü kirliliği konusunda duyarlı olmaları istendi.

07 Şubat 2013 Perşembe 17:25
 HAFTA SONU SINAV TEDBİRLERİ ALINDI
Yapılan açıklamada şöyle denildi:
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından 09-10 Şubat 2013 tarihlerinde 2012/2013 Güz Dönem Sonu Sınavı yapılacaktır. Sınav ilimizde saat 09.30 ve 14.00’ da olmak üzere dört oturum halinde yapılacaktır. Sınav öncesi alınacak güvenlik önlemlerinin yanı sıra adayların her türlü müdahaleden uzak bir ortamda sınava girmelerinin de son derece önemli olduğu, sınavın uygulanması esnasında, sınav binaları çevresinde meydana gelebilecek aşırı gürültünün bazı adayların dikkatini dağıttığı ve başarısız olma endişesiyle heyecanlanmalarına sebep olduğu, bu durumdan etkilenen adaylarda ve ailelerinde çok büyük üzüntülere neden olduğu AÖF tarafından önemle vurgulanmaktadır. Bu nedenle, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan sınavlar esnasında; sınava giren adayların dikkatini dağıtacak olumsuzlukların yaşanmaması açısından, sınav binaları çevresi ve güzergâhlarında gürültüye neden olacak çalışmaların (pazaryeri, inşaat çalışması, vb.) yapılmaması, sürücülerin korna çalmama konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri gerekmektedir. Ayrıca sınava girecek adayların, sınava gelirken yanlarında; USB Bellek, kablosuz iletişim sağlayan Bluetooth kulaklık, çağrı cihazı, telsiz vb. elektronik/Mekanik cihazlarla; adayların ve sınav görevlilerinin yiyecek, içecek vb. (şeffaf ambalaj içerisindeki su ve alyans hariç), tüketim maddeleri, çanta, cüzdan, şemsiye, kalem, kalemtıraş, silgi, küpe kolye, yüzük, toka, broş, bilezik vb. takı, metal para, metal içerikli aksesuar ve her türlü müsvedde kâğıt, defter, ders notu, kitap, dergi, gazete, sözlük, cetvel, pergel ve açıölçer vb. araçlarla sınavın yapılacağı binaya girmelerine izin verilmeyecektir.”

Editör

Son Güncelleme: 07.02.2013 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.