GÖLBAŞI’NDA AKRABALAR BİRBİRİNE GİRDİ: 10 YARALI

Erzurum'da iki akraba aile arasında çıkan, kadın ve çocukların da karıştıkları kavgada mahalle adeta savaş alanına döndü.

25 Mart 2014 Salı 09:09
GÖLBAŞI’NDA AKRABALAR BİRBİRİNE GİRDİ: 10 YARALI
1’i polis 10 kişinin yaralandığı kavgada taş, sopa, tabanca kullanılırken, polis, TOMA ve zırhlı araçlarla mahalleyi abluka altına aldı.
Olay dün saat 16.30 sıralarında Yakutiye ilçesi Gölbaşı semtinde meydana geldi. İddiaya göre, cezaevinden yeni tahliye olan akraba iki aile fertleri arasında önceki gün kavga çıktı. Polisin müdahalesiyle önceki gün yaşanan kavga sonlandırılırken, aile fertlerinin dün yeniden karşı karşıya gelmeleri üzerine taş, sopa ve tabanca kullanılarak büyük çaplı kavga yaşandı. Atılan taşlar, vazolar nedeniyle mahalle adeta savaş alanına dönerken, Kavak Mahallesi'nden Karskapı istikametine çıkan ana yol trafiğe kapandı.
Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi, TOMA ve zırhlı araçlarla mahalleyi abluka altına alarak, biber gazı ve kalkan kullanarak kavgaya müdahale etti. Yaşanan arbedelerde işyerlerinin camları kırılırken, bazı kadınlar fenalaşarak baygınlık geçirdi. Olayda 1’i polis 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.
Polis, mahallede geniş güvenlik önlemi alarak tarafların yatıştırılması için müdahale etti.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2014 09:19
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKavgaGölbaşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.