FETÖ’NÜN İKİ YEĞENİ İLE BİRLİKTE 6 KİŞİ GÖZALTINDA

Fetullah Gülen'in amcasının çocuğu olan iki kişinin de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

admin
admin
25 Eylül 2016 Pazar 11:27
FETÖ’NÜN İKİ YEĞENİ İLE BİRLİKTE 6 KİŞİ GÖZALTINDA
Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in amcasının çocuğu olan iki kişinin de aralarında bulunduğu 6 zanlı gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, dün Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, soruşturmayı yürüten Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, Pasinler ilçesi Korucuk Mahallesi'ndeki çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda, FETÖ'nün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle Fetullah Gülen'in amcasının çocukları Dursun Yaşar Gülen ve Lütfü İhsan Gülen'in yanı sıra Ulvi Çelik, Akın Güler, Mutlu Kızıltunç ve Ümit Yaşar Kızıltunç yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Fetullah GülenFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.