EVLENMEYE GİTTİ, ÇARPILDI

Adana’da oturan Erzurumlu 60 yaşındaki bir şahıs, televizyondan alt yazıyla arkadaş aradığını duyurarak telefon numarasını veren bir kişi tarafından Adana'da 3 bin 500 TL dolandırıldı. Yaşlı adam basın mensuplarını karşısında görünce "Allah'ınızı severseniz gazetelere vermeyin" diye yalvardı.

26 Haziran 2011 Pazar 16:56
EVLENMEYE GİTTİ, ÇARPILDI
Edinilen bilgiye göre, dolandırıcılık olayı, Cemalpaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı üzerindeki bir kafede meydana geldi. Erzurum'da ikamet eden ve 2 yıl önce eşi hayatını kaybeden 60 yaşındaki Hasan Aydın Demir, yalnız yaşamaktan sıkılarak kendisine hayat arkadaşı aramaya başladı. Erzurum'da yakınlarına evlenmek istediğini belirten Demir, televizyonlardan da evlenme programlarını izleyip hayat arkadaşı aramaya devam etti. 2010 yılında bir televizyon kanalında geçen, "Gencim güzelim hayat arkadaşı arıyorum"
mesajında verilen telefon numarasını arayarak Selma Ç. isimli kadınla arkadaş oldu. Yaklaşık 1 yıl telefonda kadınla görüştükten sonra evlenmeye karar veren Demir, memleketinden yola çıkarak Adana'ya geldi. Demir, Adana'da kadınla bir kafede görüştükten sonra nikah hazırlıkları yapması için kadına 3 bin 500 TL verdi. Kadın bir işi olduğunu daha sonra yanına gelip nikah işlemlerini başlatacağını söyleyerek yanından ayrıldı. Demir, saatlerce kadını bekledi ama bir türlü gelmeyince telefonla aradı ancak ulaşamadı. Bunun üzerine kafeden hemen 155'i arayarak bir kadın tarafından dolandırıldığı ihbarında bulundu. Polis kafeye gelerek yaşlı adamı Yarbaşı Polis Merkezi'ne getirdi. Yaşlı adam burada karşısında basın mensuplarını görünce, "Allah'ınızı severseniz gazetelere vermeyin" diye yalvardı.
Güvenlik güçleri, aldıkları eşkal üzerinden dolandırıcı kadının yakalamak için çalışma başlattı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
EVLENMEYE GİTTİÇARPILDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.