EVDEN 15 KİLO ET ÇALDILAR

Erzurum’un Hınıs ilçesinde yaşayan S.A. adlı şahsın evine giren hırsız kurban bayramı için S.A. ya getirilen 15 kilo eti çaldı. S.A. yapılanın vicdansızlık olduğunu belirterek hırsızın bir an önce yakalanmasını istedi.

09 Kasım 2012 Cuma 15:56
EVDEN 15 KİLO ET ÇALDILAR
Edinilen bilgiye göre; S.A. evinden çıkarak şehir merkezine gittiği sırada evine giren henüz kimliği belirlenemeyen hırsızlar tarafından soyuldu. S.A. evine döndüğünde evin çok dağınık olduğunu görünce eve hırsız girdi diyerek polisi aradı. Eve gelen polis ekipleri evde incelemeler yaptı. Yapılan incelemeler sonucu evde bulunan kurban bayramından kalma 15 kilo etin, iki kızına ve gelinine ait elbiselerin çalındığı anlaşıldı. Ekipler hırsızın eve mutfak penceresinden girebilmiş olacağını söyleyerek olayı gerçekleştiren şahsın yakalanması için gerekli çalışmaları başlattı.

Editör

Son Güncelleme: 09.11.2012 16:04
Anahtar Kelimeler:
EVDEN 15 KİLO ET ÇALDILAR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.