EŞİ TARAFINDAN TERK EDİLİNCE İNTİHARA KALKIŞTI

Erzurum'da eşi tarafından terk edilen şahıs, bir inşaatın 7'nci katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisler, yaklaşık 2.5 saat boyunca ikna etmeye çalıştıkları şahsı bir anlık dalgınlığından yararlanarak etkisiz hale getirdi.

25 Haziran 2011 Cumartesi 15:40
EŞİ TARAFINDAN TERK EDİLİNCE İNTİHARA KALKIŞTI
Eşi tarafından terk edilince bunalıma giren Şahin Ö., Gez Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binanın 7'nci katına çıktı. Çevre sakinleri tarafından yapılan ihbar sonrası, polis ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, şahsın atlama girişimine karşı şişme branda açtı. Kardeşi ve arkadaşları tarafından 2.5 saat boyunca ikna edilmeye çalışılan ve sürekli atlayacağını söyleyen Şahin Ö., bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler tarafından etkisiz hale getirildi.
İnşaattan indirilen şahıs, sağlık kontrolü için Palandöken Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Öte yandan Şahin Ö.'nün arkadaşları, gazetecilere hakaret ederek görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.