ERZURUM’DA İFTAR ÖNCESİ KARPUZ KAVGASI: 6 YARALI

Erzurum’da iftar öncesi karpuz meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan sopalı kavgada 6 kişi yaralandı.

15 Temmuz 2015 Çarşamba 00:19
ERZURUM’DA İFTAR ÖNCESİ KARPUZ KAVGASI: 6 YARALI
Erzurum’da iftar öncesi karpuz meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan sopalı kavgada 6 kişi yaralandı. Polis kavgayı izlemek için toplanan meraklı vatandaş kalabalığını eski usul bekçi düdüğü çalarak dağıttı. 

Olay bugün iftar öncesi Erzurum’un Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre tezgahtaki karpuzlar yüzünden bir market çalışanları ile 10’a yakın oldukları belirtilen bir grup arasında kavga çıktı. Market çalışanları ile kalabalık grup birbirlerine sopalarla saldırdı. Olay yerine giden ilk resmi polis ekibi kavgaya müdahale etmekte yetersiz kalınca takviye ekipleri çağırdı. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine gelerek iki gruba müdahale ederek tarafları etkisiz hale getirdi. Baş ve vücut kısımlarına sopa darbesi alarak yaralanan 6 kişi özel otomobille bulundukları kavga mahalinden uzaklaştırılarak hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili tahkikat başlatılırken bir polisin toplanan meraklı kalabalığı eski usul cebinden çıkardığı düdüğü çalarak uzaklaştırması dikkat çekti. Polisin düdük çalması etkili olurken kalabalık kısa sürede dağıldı.

Editör

Son Güncelleme: 15.07.2015 00:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.