ERZURUM’DA FETÖ/PDY OPERASYONU: 21 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Erzurum'da 21 kişinin göz altına alındığı bildirildi.

admin
admin
01 Şubat 2017 Çarşamba 23:40
ERZURUM’DA FETÖ/PDY OPERASYONU: 21 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, gözaltına bulunan 5 subaydan 4‘ü hakkında tutuklama kararı verilirken, biri hakkında adli kontrol kararı verildi. Gözaltına alınan 2 polis memuru, 1 adliye personeli, ve 2 işadamı hakkında adli kontrol kararı verildi.

Göz altında bulunan 4 öğretmenden 3’ü hakkında tutuklama, biri hakkında adli kontrol kararı verilirken, gözaltına bulunan 7 serbest meslek sahibinden 6’sı hakkında tutuklama biri hakkında da adli kontrol kararı verildi.

Aralarında bir yüzbaşı, bir astsubayın olduğu 2 asker şahıs, 1 öğretmen, 14 polis memuru, 1 sağlık memuru, 3 araştırma görevlisinin bulunduğu 21 kişinin gözaltına bulunduğu ve işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Erzurum adliyesi, Erzurum bölge adliyesi ve Bölge İdare Mahkemesi’nde çalışan 7 zabit katibi, 1 polis memuru ve FETÖ’nün adliye personelinden sorumlu oldukları iddia edilen 11 şüpheli hakkında gözaltı ve arama kararı verildiği, 5 zabıt katibi, 1 polis memuru ve FETÖ imamı olduğu iddia edilen 6 şüpheli memur olmak üzere 12 kişinin şimdiye kadar gözaltına alındığı, diğer 7 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOperasyonFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.