ERZURUM’DA BIÇAKLI KAVGA: 2 YARALI

Erzurum’da meydana gelen bıçaklı kavga olayında iki kişi yaralanırken, yerde yatan yaralı şahıs ile polis arasında ilginç diyalog yaşandı.

31 Mart 2013 Pazar 13:51
ERZURUM’DA BIÇAKLI KAVGA: 2 YARALI
Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saatlerinde Yakutiye ilçesi Erzincankapı semti Çorbacılar çarşısı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir çorbacıda işe başlayan ve kısa süre sonra işten çıkarılan şahıs, alkol alarak iş yerini basmak istedi. Tarafların karşı karşıya gelmeleri üzerine çıkan bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı. Kavgaya polis biber gazı sıkarak müdahale ederken, iki kişiyi bıçaklayan şüpheli bir kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Olayın ardından yaralı halde yerde yatan bir kişi polis ve sağlık görevlilerine zor anlar yaşattı. Kavga ettiği şahıslara küfür ve hakaretler yağdıran yaralı şahıs, polisle de ilginç diyaloğa girdi. Sürekli küfür ve hakaret eden yaralı şahsın kendine gelmesi için polis ‘Bir sakin ol’ uyarısında bulunurken karşılığında, "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Yakarım burayı” cevabını aldı. Yaralı şahıs sedyeyle ambulansa konulurken, ambulans içerisinde de tehdit ve küfürlerini sürdürdüğü görüldü.

Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan iki yaralının da hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili başlattığı tahkikatı sürdürüyor.

Editör

Son Güncelleme: 31.03.2013 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.