ERZURUM'DA BABA-OĞULUN CESEDİ BULUNDU

Erzurum’da iki gündür haber alınamayan baba ve oğul, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

21 Mayıs 2015 Perşembe 15:47
ERZURUM'DA  BABA-OĞULUN CESEDİ BULUNDU
Erzurum’da iki gündür haber alınamayan baba ve oğul, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. 

Merkez Yakutiye İlçesi'nin Yoncalık Mahallesi, Karanfil Sokak'taki Yıldız Apartmanı'nın birinci katında yaşayan 6 çocuk babası 68 yaşındaki Celal Alim ve bekar olan oğlu 31 yaşındaki İsmail Alim'den komşuları 2 gündür haber alamayınca durumu yakınlarına bildirdi. Evin kapısını kırarak içeriye girenler, baba ile oğlunun cesetleriyle karşılaştı. Ekipler tarafından yapılan kontrollerde baba ve oğlunun karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.

Haberi duyan yakınları olay yerine akın ederken baba ve oğlunun cansız bedenleri otopsisi yapılmak üzere ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Editör

Son Güncelleme: 23.05.2015 07:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.