ERZURUM'DA 31 KİLO 875 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Erzurum'da polisin düzenlediği operasyonda 31 kilo 875 gram esrar ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

11 Ekim 2013 Cuma 17:16
ERZURUM'DA 31 KİLO 875 GRAM ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Alınan bilgiye göre, Erzurum - Horasan karayolu üzerinde durumundan şüphelenilen bir otomobil durdurulmak istendi. Polisin ‘dur’ ikazına uymayarak kaçan otomobil takibe alındı. Polis ile şüpheli otomobil arasında uzun süre kovalamaca yaşandı. Karskapı mevkisin de şüpheli Y. A., idaresindeki otomobil takviye ekipler tarafından kapan atılarak durduruldu. Kaçan otomobilin takibi sırasında polis ekipleri araçtan başka bir şüphelinin indiğini ve yol kenarına bir şeyler atıldığını fark ettiler. Bunun üzerine narkotik köpeğinin de yardımıyla yapılan aramada 3 çuval içerisinde 31 adet paketlenmiş 31 kilo 875 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli "Uyuşturucu Madde Nakletmek ve Sağlamak" suçundan adli işlem yapılarak sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2013 17:20
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHorasanEsrar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.