ERZURUM’DA 1 KİŞİ BACAĞINDAN TABANCA İLE VURULDU

Erzurum'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada bacağından tabanca ile vurulan bir kişi yaralandı, saldırgan suç aleti silahla birlikte olay sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

07 Mayıs 2013 Salı 10:33
ERZURUM’DA 1 KİŞİ BACAĞINDAN TABANCA İLE VURULDU
Olay dün Erzurum’un Yakutiye ilçesi Yakutiye Kaymakamlığı önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki kişi tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Y. Ç., belinden çıkardığı tabanca ile kavga ettiği şahsı bacağından vurdu. Olay sonrası yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken polis ekipleri şüpheli şahsı suç aleti tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Y. Ç., sorgulanmak üzere Erzurum Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


Editör

Son Güncelleme: 07.05.2013 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
altan kanca 2013-05-07 10:59:30

ya arkadaşlar öyle haber yapıyorsunuzki erzurumda bir kişi adam vurdu.eee bu kişi kimdir kimin nesidir neden kimlikleri açıklanmıyor bu nasıl haber?