ERZURUM POLİSİNDEN HAYVAN PAZARI OPERASYONU

Erzurum'da yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle artan hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarının önlenmesi amacıyla canlı hayvan pazarına operasyon düzenlendi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 08:41
ERZURUM POLİSİNDEN HAYVAN PAZARI OPERASYONU
Çok sayıda polisin görev aldığı operasyonda pazarda bulunan ahırlar, samanlıklar didik didik aranarak şüpheli şahısların GBT sorgusu yapıldı. Yakutiye ilçesi İstasyon Mahallesi Kombina Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Erzurum Mal Meydanı Canlı Hayvan Pazarı'nda ahırlar, samanlıklar ve eklentilerinde bulunan tüm araç ve şahıslar üzerinde asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamada canlı havyan pazarında bulunan hayvanların menşe-i belgesi ve kulak küpe numaralarına bakılarak çalıntı hayvan olup olmadığı, suç işlemek için samanlıklarda, besihanelerde, şahıslara ait araçlarda ve şahısların üzerlerinde bıçak, silah gibi aletlerin olup olmadığı, ayrıca çeşitli sebeplere bağlı olarak aranan şahıslar olup olmadığı yönünde gerekli arama ve kontroller çok sayıda görevli polisin katılımıyla yapıldı.

Polisler, arama ve kontrollerde şahısların GBT kaydını sorgularken, araçlar kontrol edildi. Araçlarda arama yapıp, çalıntı hayvan olup olmadığı araştıran polisler yine pazarda sahte para olayına yönelik çalışma ve araştırma yaptı.

Editör

Son Güncelleme: 05.10.2013 08:42
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHayvan PazarıPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.