Erzurum polisinden Barış Manço'lu kutlama

Erzurum polisinden Barış Manço'nun "Bugün Bayram" şarkısı ile 23 Nisan kutlaması

admin
admin
24 Nisan 2020 Cuma 19:02
Erzurum polisinden Barış Manço'lu kutlama

Erzurum'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla polis araçlarından Barış Manço'nun "Bugün Bayram" şarkısı seslendirildi.

Erzurum'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 23 Nisan'ı bu yıl sokaklarda, caddelerde ve stadyumlarda kutlayamayan çocuklar unutulmadı.

İl Emniyet Müdürlüğünün bayraklarla donatılan tüm ekip araçları, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu kenttin cadde ve sokaklarını dolaştı.

Barış Manço'nun "Bugün Bayram" şarkısını çalan polis ekiplerine vatandaşlar ve çocuklar evlerinin balkonlarından Türk bayrakları sallayarak eşlik etti.

Birçok kentte olduğu gibi Erzurum'da da çocuklar, bayramı evlerinde dolayısıya yaşamaya çalıştı. 10 yaşındaki Nehir Kabay da ağabeyi Alperen Kürşat'ın sazla çaldığı "Ölürüm Türkiyem" türküsünü söyleyerek 100. yıl coşkusuna ortak oldu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumPolisBarış Manço
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.