Erzurum polisi tek tek uyardı

Erzurum'da polisten hayvan pazarlarında "sahte para" uyarısı

admin
admin
28 Temmuz 2020 Salı 07:18
Erzurum polisi tek tek uyardı

Erzurum'da polis ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla canlı hayvan pazarındaki satıcıların mağduriyet yaşamaması için sahte parayla ilgili bilgilendirme yaparak broşür dağıttı.

Kurban Bayramı nedeniyle hayvan pazarlarında nakit para akışının yoğunluğu ve sahte para olaylarında artış olabileceğini değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü, hayvan satıcılarının mağduriyet yaşamaması için çalışma başlattı.

Bu kapsamda hayvan pazarlarına giden Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan "Banknotlarda Sahteciliğe Dikkat" broşüründe yer alan bilgiler doğrultusunda hayvan satanlara ve vatandaşlara sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet ederek, banknotların güvenlik özelliklerini anlattı.

Ekipler, sahte paranın nasıl anlaşılacağı ve dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili vatandaşları bilgilendirerek, konuyla ilgili uyarıcı broşür de dağıttı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEbahattin 2020-07-28 09:55:52

Teşekkürler Erzurum Emniyeti...