Erzurum polisi Kovid-19 denetimlerini sürdürüyor

​​​​​​​Erzurum'da polis, Kovid-19 denetimlerini drone destekli sürdürüyor.

admin
admin
29 Mayıs 2020 Cuma 00:59
Erzurum polisi Kovid-19 denetimlerini sürdürüyor

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronvirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kent genelinde denetim ve uygulamalarını drone destekli devam ettiriyor.

Kentin en işlek cadde ve sokaklarında Kovid-19 kapsamında geniş güvenlik önlemlerini sürdüren ekipler, iş yerlerinde de denetimler gerçekleştirdi.

Ekipler, şehir içi halk otobüsleri, minibüsler ile marketler ve kuaförlerde gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşlara belirlenen kurallara uymaları konusunda uyarıda bulunarak "Evde kal" çağrısını tekrarladı.

Özellikle halkın yoğun olarak kullandığı banka şubelerinde vatandaşların sosyal mesafeyi korumalarının yanında diğer tedbirlere de uymalarını anonslar yaparak isteyen görevliler, pazar yerleri ile işlek caddelerde de aralıksız mesai yaptı.

Ağrı, Erzincan ve Artvin ile bağlantısını sağlayan kara yollarındaki uygulama noktalarında durdurulan araçlarda vatandaşların ateşlerini ölçen ve araç içi sosyal mesafe kuralına uyulmasını isteyen ekipler, zorunlu olunmadıkça evlerden dışarı çıkılmaması uyarılarını yineledi.

Ekipler, herhangi bir suç unsurunun gözden kaçmaması için çalışmalarını drone destekli yürüttü.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDenetimPolisKovid-19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.