Erzurum'da şehit polislerin kıyafetlerinin yer aldığı sergi duygulandırıyor

Erzurum Emniyet Müdürlüğünün, şehit polislerin kıyafetleri ile düzenlediği sergi, şehit ailelerine duygusal anlar yaşatıyor.

admin
admin
10 Mart 2021 Çarşamba 07:11
Erzurum'da şehit polislerin kıyafetlerinin yer aldığı sergi duygulandırıyor

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, "Sürekli olarak şehit ailelerimizle birlikteyiz, bundan sonra da devam edeceğiz. Bizler ve aileleri duygu yüklüyüz. Büyük devlet olunca şehitlerimiz de oluyor. 'Vatan sağ olsun' diyoruz" dedi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğünün, şehit polislerin kıyafetleri ile düzenlediği sergi, şehit ailelerine duygusal anlar yaşatıyor.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, eşi Zehra Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, İl Emniyet Müdürlüğünün Palandöken ilçesindeki hizmet binasında düzenlenen organizasyonda, şehit aileleri ile bir araya geldi.

Aslan, yakından ilgilendiği şehit ailelerine, terör örgütleriyle girilen çatışmalar ile terör saldırılarında şehit olan emniyet mensupları için oluşturulan alanı gezdirdi.

Bu alanda video gösterimini izleyen ve fotoğraflarına bakan aileler, evlatlarının şehit oldukları anda veya günlük yaşamlarında giydikleri kıyafetler ile üniformalarının sergilendiği özel alanı da ziyaret etti.

Kendilerine polis memurlarınca karanfil verilen aileler, şehit çocuklarının hatıralarının yer aldığı alanı gezerken duygusal anlar yaşadı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, burada yaptığı açıklamada, aziz şehitlerin hatıralarını her zaman yaşatmak için böyle bir düzenleme yaptıklarını belirtti.

Türkiye'nin şehit evlatlarına minnettar olduğunu dile getiren Aslan, "Biz onları sürekli hatırlıyoruz. Şehit ailelerinden müsaade alarak yakınlarının yer aldığı bir belgesel hazırladık. Sürekli olarak şehit ailelerimizle birlikteyiz, bundan sonra da devam edeceğiz. Bizler ve aileleri duygu yüklü. Büyük devlet olunca şehitlerimiz de oluyor. 'Vatan sağolsun' diyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2021 08:17
Anahtar Kelimeler:
ErzurumŞehitPolisSergi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.