ERZURUM ASKERLİK ŞUBESİNDE PATLAMA

Erzurum Askerlik Şubesinin bahçesinde bulunan yangın tüpü bomba gibi patladı. Can kaybı ve yaralananın olmadığı patlamada askerlik şubesinin camları kırıldı.

24 Eylül 2015 Perşembe 21:56
ERZURUM ASKERLİK ŞUBESİNDE PATLAMA
Erzurum Askerlik Şubesinin bahçesinde bulunan yangın tüpü bomba gibi patladı. Can kaybı ve yaralananın olmadığı patlamada askerlik şubesinin camları kırıldı. 

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Yakutiye ilçesi Şelale Evler mahallesindeki askerlik şubesinde meydana geldi. Şubenin bahçe kısmında büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle şubenin camları kırıldı, duvarı zarar gördü. Bu sırada patlamanın etkisiyle tedirgin olan askerler sağa sola kaçışarak olası bir terör saldırısı ihtimaline karşı mevzilere yatarak siper aldı. Bir süre sonra olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi, her ihtimale karşı sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri askerlik şubesine çıkan yolu çift şeritli olarak ulaşıma kapatarak uzun namlulu silahlarla güvenlik tedbiri aldı.

Uzman ekiplerin incelemesinin ardından patlamaya bahçede bulunan yangın tüpünün neden olduğu herhangi bir terör saldırısı olmadığı belirtildi.

Çevredeki vatandaşlar, şiddetli bir patlama olduğunu belirterek "İlk etapta kimse ne olduğunu bilemedi. Askerler sağa sola kaçışarak siper aldı. Patlama çok gürültülüydü. Evler sallandı” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 24.09.2015 21:57
Anahtar Kelimeler:
ErzurumAskerlik şubesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail Hakkı TURAN 2015-09-26 09:48:28

Çok şükür can kaybı yok askerilerimize Ğekmiş olsun Bayram'ların kutlar sağlık mutluluklar dılerim