ENTİM’DEN EMNİYET MÜDÜRÜNE PLAKET

Entim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Enis Timuçin, Erzurum’da yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü İl Emniyet Müdürü Turgut Yıldız’a bir teşekkür plaketi verdi.

27 Haziran 2013 Perşembe 08:34
ENTİM’DEN EMNİYET MÜDÜRÜNE PLAKET
Emniyet Müdürü Yıldız, polis olarak güvenliği sağlarken insanların hayatlarını kolaylaştırmaya da çalıştıklarını söyledi. 

Erzurum’da Pasaport Şube Müdürlüğü başta olmak üzere emniyet içerisindeki birçok birimi yenileyerek hız kazandıran İl Emniyet Müdürü Turgut Yıldız’ı makamında ziyaret eden Entim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Enis Timuçin, vatandaşların Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin hızlanmasını sağlayarak zamandan büyük tasarruf sağlayan Yıldız’a bir teşekkür plaketi verdi. Büyüyen Türkiye'nin değerli devlet adamlarına, bilim adamlarına ve bürokratlara ihtiyaç duyduğunu belirten Timuçin, “Emniyet Müdürümüz başta elektronik pasaport olmak üzere birçok başarıya imza atan, birçok önemli görevi başarıyla tamamlayan ve Erzurum gibi uyuyan bir devi sakin ılımlı bir şekilde halkla iyi ilişkiler kurarak asayiş anlamında sorunları en aza indirdiği için teşekkürü borç biliyoruz” dedi.

Yıldız ise, Enis Timuçin'e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, “Biz emniyet teşkilatı olarak bu ülkenin başarıya ulaşmasında bir nefer gibi bulunduğu her alan ve görevde emniyet güçleriyle halka hizmet etme gayesindeyiz. İlimizdeki sorunların en aza indirilmesinde emniyet teşkilatımızın çalışmaları kadar hükümetimizin de başarılı politikaları sonucu gelişmişlik seviyesinin hızla yükselmesi de çok önemli” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 27.06.2013 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.