EMNİYET MÜDÜRÜ EŞİ İÇİN KOLTUĞUNU BIRAKTI

Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, eşinin ciddi sağlık sorunları bulunduğu için görevinden affını istedi. İzmir'e başmüfettiş olarak atanan Çelik, bugün Erzurum'a eşinin gözyaşları arasında veda etti.

27 Şubat 2011 Pazar 14:43
EMNİYET MÜDÜRÜ EŞİ İÇİN KOLTUĞUNU BIRAKTI
İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptığı Kütahya'dan 27 Ocak'ta Erzurum'a atanan birinci sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, önceki gün Polisevi'nde basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. "Sokağa siz sahip olmazsanız, başkaları sahip olur" ilkesiyle hareket ederek mobil ve yaya devriyelerle cadde, sokaklarda güvenliği sağlayan Emniyet Müdürü Çelik, 13 ay içinde yaptıkları faaliyetleri anlattı. Tüm nezarethaneleri iyileştirdiğini ve merkezleri kameralı sistemle
donattıklarını anlatan Çelik, Karaçoban ilçesinde konteynerde yaşayan polisler için 2.5 milyon liralık lojman yaptırılacağını bildirdi. Tüm bunları anlattıktan sonra, 9 Şubat günü Emniyet Genel Müdürlüğü'ne "Son bir yıldır eşimin ciddi sağlık sorunları bulunduğundan, ailevi nedenlerimden dolayı atamamın Teftiş Kurulu'nun İzmir Bölge Başkanlığı'na yapılmasını arz ederim" diye yazılı başvuruda bulunduğunu bildirdi. Bunun üzerine atamanın gerçekleştirildiğini anlatan İbrahim Çelik, hafta sonu kentten
ayrılacağını ve İzmir'e yerleşeceğini söyledi. Çelik, basın mensuplarına ve kent halkına veda ederken şunları söyledi:
"Görmüş olduğunuz kağıt benim şahsi el yazım ve dilekçem. Eşim 5-6 yıldır rahatsızdı. Buraya geldiğimiz günden beri bir türlü tedavi yaptıramadık. Erzurum'daki sağlık ekipleri İstanbul'a gönderdi. Ha iyileşti, ha iyileşecek derken bir yıldır dışarı çıkamadı. Ciddi bir sağlık problemi yaşıyor. 32 yıldır bu meslekte çalışıyorum. Ben işte olduğum zaman evi düşünemiyorum. Evde eşiniz kalkamazken ben saat 07.30'da mesaideyim. Öğlen eve gidip kahvaltısını hazırlayıp saat 13.00 olmadan tekrar mesaiye dönüyorum.
Mazeret üretmek benim işim değil. Bir tarafı tercih edecektim. Ya bu tarafı, ya diğer tarafı tercih edecektiniz. E biz de13 aydır Erzurum'dayız. Kış Oyunlarından önce zaten aklımdaydı. Böyle bir kararımız vardı. Ama olimpiyatları bitirmeden İzmir teftiş kurulunu kendim istedim. Evim İzmir'de, çocuğum İzmir'de. Orada hayatımıza devam edeceğiz. Sağlık durumumuz iyileşirse biz yine göreve hazırız. 32 yıl nasıl alıştıysak geri kalan görev süremizde de öyle çalışırız."

MÜDÜR ÇELİK'TEN ERZURUM'A VEDA
Erzurum Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, bugün Polisevi'nde, Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürlerinin katılımıyla Erzurum'a veda etti. Veda töreninde eşi Münevver Çelik, gözyaşlarına boğularak müdürlerin eşlerine sarıldı. Veda töreninin ardından İbrahim Çelik ve eşi Münevver Çelik, uçakla Erzurum'dan ayrıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.