EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PATLAMA FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, PKK’lıların güvenlik güçlerinin geçişi esnasında yaptığı bombalı saldırının fotoğraflarını kendi internet sitesinde paylaştı.

28 Kasım 2012 Çarşamba 11:53
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PATLAMA FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

4 Kasım 2012 tarihinde Şemdinli ilçesinde PKK mensuplarınca bir araca yerleştirilen patlayıcının güvenlik güçlerine ait zırhlı aracın geçişi esnasında patlatması sonucu, 2 vatandaş hayatını kaybetmiş, 24 vatandaş da yaralanmıştı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, patlamaya ait 5 fotoğrafı kendi internet sitesinde yayınladı. Emniyet Müdürlüğü sitesindeki 5 ayrı karede, aracın gelişi ve içinden çıkan şahıs ile patlama sonrası zırhlı araçta ve çevredeki binalarda meydana gelen hasar yer alıyor. Ayrıca olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüphelinin ise, önceki gün çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığı açıklandı. Öte yandan Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir açıklamada, Hakkari ve Yüksekova ilçesinde örgüt adına düzenlenen yasa dışı toplumsal olaylarda güvenlik güçlerine, kamu kurum ve kuruluşlarına ait lojmanlara, araçlara, binalara, MOBESE direklerine yönelik el yapımı bombalı, molotofkokteylli, havai fişekli, taşlı ve sopalı saldırılarda bulundukları tespit edilen 14 şüpheli şahsın gözaltına alındığı ve şahıslardan 6’sının sevk edildikleri makamlarca tutuklandıkları belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 28.11.2012 11:54
Anahtar Kelimeler:
Patlama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.