DOĞU’DA BOMBALI ARAÇ ALARMI

Kars’ın Kağızman ilçesinde şüpheli bir otomobilde yapılan aramada 15 adet el yapımı patlamaya hazır el bombası ele geçirildi.

11 Ekim 2014 Cumartesi 23:44
DOĞU’DA BOMBALI ARAÇ ALARMI
Alınan bilgiye göre, Doğu Anadolu Bölgesi’nde 10’a yakın şüpheli araç plakaları güvenlik güçlerine bildirilerek bomba yüklü olabilecekleri ihtimaline karşı daha dikkatli ve duyarlı olmaları istendi. Kars’ın Kağızman ilçesinde şüphe üzerine teknik takibe alınan otomobil ilçe merkezinde durdurulmak istendi. Yapılan operasyonla durdurulan otomobilde bulunan biri kadın 3 şüpheli gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada 15 adet el yapımı el bombası ele geçirildi. Şüpheliler Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Erzurum’un Aziziye ilçesi Dadaşkent semtinde ise Diyarbakır’dan Trabzon’a, Trabzon’dan da Erzurum’a gelen 21 plakalı bir araç şüphe üzerine operasyonla durduruldu. Araç didik didik arandı. Araçtan çok sayıda erzak malzemesi çıkması dikkat çekti.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Editör

Son Güncelleme: 11.10.2014 23:45
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDoğuBombalı Araç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.