ÇOCUK HAKİMİ EVİNDE İNTİHAR ETTİ

Erzurum Adliyesi'nde görevli Çocuk Mahkemesi Hakimi Alaattin Çambel, beylik tabancası ile intihar etti. Hakim Çambel'in hayatına son vermesi meslektaşlarını şok etti.

20 Ocak 2014 Pazartesi 07:32
ÇOCUK HAKİMİ EVİNDE İNTİHAR ETTİ
Olay dün saat 21.30 sıralarında Yakutiye ilçesindeki Terminal Mahallesinde bulunan Adlliye Lojmanlarında meydana geldi. Erzurum Adliyesi'nde 2.5 yıldır görev yapan Çocuk Mahkemesi Hakimi Alaattin Çambel, henüz belirlenemeyen nedenden evinde yalnızken tabanca ile intihar etti. Evli ve iki çocuk babası olan 46 yaşındaki Çambel'in ölümü yargı çevresinde kısa sürede duyuldu.
Eşi ve kızının memleketi Manisa'da olduğu, oğlunun ise olay sırasında evde bulunmadığı belirlendi. Çambel'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Alattin Çambel'in cenazesi otopsi yapıldıktan sonra toprağa verilmek üzere yarın memleketi Manisa'ya gönderilecek.

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2014 07:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.