CANLI BOMBALAR AK PARTİ KONGRESİNİ HEDEFLEMİŞ!

Gaziantep'te öldürülen canlı bombaların AK Parti kongresine saldırı planı yaptığı ortaya çıktı.

admin
admin
23 Mayıs 2016 Pazartesi 19:21
CANLI BOMBALAR AK PARTİ KONGRESİNİ HEDEFLEMİŞ!
Gaziantep'te öldürülen canlı bombaların AK Parti kongresine saldırı planı yaptığı ortaya çıktı.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya polis operasyonunda kendisini patlatan canlı bombanın Yunus Durmaz olduğunun kesinleştiğini söyledi. Vali Yerlikaya Durmaz'ın operasyon gerçekleşmeseydi, AK Parti'nin pazar günü Ankara'da yapılan kongresinde canlı bomba eylemi yapmayı planladığını belirtti.
Yerlikaya, Durmazlar grubunun Diyarbakır'da HDP mitingindeki, Şanlıurfa Suruç'taki, Ankara Garı önündeki ve İstanbul Beyoğlu'ndaki bombalı saldırıları gerçekleştirdiğini aktardı.
Yerlikaya, teröristlerin Antalya Expo'da planladıkları eylemi yoğun güvenlik nedeniyle gerçekleştiremediğini ve Galatasaray ve Fenerbahçe maçının ertelenme nedeninin yine Durmazlar grubunun eylem yapma ihtimali olduğunu belirtti.
Vali Yerlikaya operasyonda 95 kilo TNT, canlı bomba yelekleri ve uzun namlulu silahların yanı sıra çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini de söyledi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.