ÇALDIKLARI ALTINLARI BOZDURMAYA GİDERKEN YAKALANDILAR

Erzurum’un Aziziye İlçesi’nde gece yarısı girdikleri iki ayrı evden 10 bin TL tutarında ziynet eşyası çalan hırsızlar polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

10 Nisan 2012 Salı 17:29
ÇALDIKLARI ALTINLARI BOZDURMAYA GİDERKEN YAKALANDILAR
Edinilen bilgiye göre, Aziziye İlçesi Dadaşkent Semtinde meydana gelen hırsızlık olayında evden 10 bin TL tutarında altın, ziynet eşyası, pırlanta, yüzük ve gümüş takı setleri çalan 3 hırsızlık şüphelisi polisin titiz çalışması sonucu yakalandı.
Olay sonrası Hırsızlık Büro Dedektiflerinin yapmış olduğu titiz çalışmalar neticesinde uzun süredir takip altında bulunan F.K(24), A.D(23) ve A.B(20) isimli şahıslar takip altına alındı. Şüphelilerin ikametlerden çalmış oldukları altınları Taşmağazalarda bulunan Kuyumculara satmak için gittikleri esnada Taşmağazalar Caddesi girişinde durduruldu. Şüphelilerden A.B. (20) polis ekiplerini görünce kaçmaya başladı. Kovalamaca neticesi yakalanan şüphelilerin yapılan üst aramalarında ikametlerden çalınan altın ziynet eşyaları ve diğer malzemeler ile suçlarda kullandıkları malzemeler elde edildi.
2 ayrı İkametten Hırsızlık olayı ile ilgili Hırsızlık Büro Amirliği tarafından düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklanarak ilimiz cezaevine gönderildi.

Editör

Son Güncelleme: 10.04.2012 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.