BIÇAKLI SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Erzurum’da okuldan atılan öğrencisi ve onun arkadaşı tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Yıldızkent Nafizbey Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Kenan Kaya, hastanede tedavi altına alındı. Okul bahçesinde meydana gelen bıçaklı saldırı olayı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

28 Mayıs 2012 Pazartesi 15:00
BIÇAKLI SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 12.45 sıralarında Palandöken ilçesindeki Yıldızkent Nafizbey Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; geçen yıl okuldan atılan C.T. ve arkadaşı S. Ç., okula gelmekte olan okul müdürü Kenan Kaya’ya muşta tabir edilen kesici alet ve bıçakla saldırdı. Kafasından ve vücudunun değişik yerlerinden kesi darbesi alan okul müdürü Kaya, ağır yaralandı. Ambulansla Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kaya, tedavi altına alındı.
Olay sonrası iki saldırgan polis tarafından yakalandı. Daha önceden de sabıkaları bulunduğu öğrenilen şüpheliler C.T. ve S.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde iki şüphelinin okul bahçesine girip gezindikleri daha sonra bir öğretmenleri ile tokalaştıkları, ardından da karşılarına çıkan okul müdürü Kenan Kaya’ya saldırdıkları görülüyor.
Erzurum’da öğretmene saldırı olayının ardından tepkiler çığ gibi büyüyor.

Editör

Son Güncelleme: 28.05.2012 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.