BASTONUYLA CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Erzurum’da eşini sahur vakti baltayla öldüren 81 yaşındaki dede, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ‘cinayet’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

03 Temmuz 2014 Perşembe 12:48
BASTONUYLA CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ
Zanlının ifadesinde, “İftarda öldürecektim çok ses çıkarır diye sahuru bekledim" dediği belirtildi. 

Yakutiye ilçesi Yoncalık semti Rabia Ana Mahallesi Değirmi Sokak'taki üç katlı müstakil evin üst katında oturan Ali Kahraman (81), dün sahur vakti 5 çocuk annesi eşi Adalet Kahraman’ı (74) baltayla öldürdükten sonra gidip adliyede görevli polislere “Ben eşimi öldürdüm. Sebebini sormayın” diyerek teslim oldu.

Bunun üzerine adliye de görevli polisler ilgili Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekiplerini çağırdı. Cinayet masası ekipleri Ali Kahraman’ı gözaltına alarak olayın doğruluğu öğrenmek için bahse konu adrese giderek baltayla kafasına vurularak öldürülen Adalet Kahraman’ın cesediyle karşılaştı.

Olay sonrası dün akşam saatlerinde “cinayet” iddiasıyla adliyeye sevk edilen Ali Kahraman, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ali Kahraman, cezaevine götürülürken adliye giriş ve çıkışında yürümek için destek aldığı bastonuyla objektiflere yansıdı.

Öte yandan Ali Kahraman’ın ilk ifadesinde, “Sahuru yaptıktan sonra namaz kıldık. Birikmiş paralarım vardı. Onların hepsini harcattı. Beni çileden çıkardı. Elimde ne para kaldı, ne pul. 'Köye gidelim' diyorum kabul etmiyordu. İftarda öldürecektim sesi duyulur diye vazgeçtim. Sahura kalktıktan sonra namaz kıldı. Daha sonra gidip uyandırdım ve 'Sen niye gelmek istemiyorsun' dedim. Balta ile kafasına vurdum. Öldü. Baltayı yanına bıraktım. Üzerimi değiştirdim. Gelip teslim oldum” dediği belirtildi.


Editör

Son Güncelleme: 03.07.2014 12:49
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBaston
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.