BAŞBAKANLIKTAN MUŞ VALİSİNE ZIRHLI ARAÇ

Başbakanlık tarafından Muş Valiliğine tahsis edilen zırhlı araç, önceki gün Muş’a getirilerek valilik hizmetlerinde kullanılmaya başlandı.

10 Kasım 2012 Cumartesi 09:33
BAŞBAKANLIKTAN MUŞ VALİSİNE ZIRHLI ARAÇ

Polisevinde düzenlenen basın toplantısına yeni zırhlı aracıyla gelen Vali Ali Çınar, valilik bütçesinden herhangi bir harcama yapılmadığını ve aracın Başbakanlık tarafından gönderildiğini söyledi. Aracı sürekli olarak kullanmayacağını ve ihtiyaç duyulması halinde hizmetlerde kullanacağına söyleyen Çınar, ihtiyaç olmaması halinde geri iade edeceklerini söyledi. Bu araçtan 16 il valiliğine gönderildiğini hatırlatan Çınar, otomobilin güvenlik donanımı biraz daha geliştirilmiş zırhlı bir araç olduğunu kaydetti. Çınar, “Konfordan ziyade güvenliği ön plana çıkmış ve ihtiyaç olduğu zaman kullanılacak bir araç. Bölgede görev yapan üst düzey yöneticilerin zaman zaman ender de olsa güvenlik hassasiyetleri artıyor. Bu çerçevede ihtiyaç olunduğu takdirde kullanılsın diye Başbakanlık tarafından tahsis edilen bir araçtır. Muş Valiliği olarak il bütçesinden bu araç için bir para harcamadık. Bu araçların tahsisi tamamen Başbakanlığımızın öngördüğü bir çalışma. Aslında iki yıldır planlanan bir çalışmadır. Şu anda da uygulamaya konuldu. İhtiyaç olursa kullanılır, ihtiyaç olmazsa geri iade edilir. Sürekli olarak kullanmayı düşünmüyorum. Elzem olan durumlarda kullanmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. Başbakanlık tarafından gönderilen aracın mayınlı tuzaklara karşı yüksek güvenlikli olduğu belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2012 10:08
Anahtar Kelimeler:
Zırhlı Araç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.