BABASINI BALTAYLA YARALAYAN ŞAHIS ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Erzurum’un Palandöken ilçesinde babasını baltayla yaraladıktan sonra kendisini eve eve kapatan şahıs, özel harekat polislerinin 8 saatlik operasyonunun ardından etkisiz hale getirildi.

23 Şubat 2015 Pazartesi 21:41
BABASINI BALTAYLA YARALAYAN ŞAHIS ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Olay, bugün saat 09.15 sıralarında Palandöken ilçesi Abdurraman Gazi Mahallesi Erdal Pişken Caddesi'nde Şenol Apartmanının üçüncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu bir kadına aşık olan Ekrem C., (31) durumu ailesine anlattı. Kadının yabancı uyruklu olmasına karşı çıkan aile gönül ilişkisine rıza göstermedi. Bunun üzerine Ekrem C. ile babası Halil C. arasında tartışma yaşandı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüşünce Ekrem C., babasını baltayla yaraladı. Yaralanan Halil C., ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sinir krizi geçiren Ekrem C., bir süre annesini alıkoydu ve bıraktı. Anne Hangül C., evden çıkarak yan komşusunun evine sığındı.

Kendini eve kapatan Ekrem C. için polis operasyon başlattı. Bölgeye Özel Hareket polisleri sevk edildi. Uzun süre telefonla konuşan polisler Ekrem C’yi dışarı çıkması konusunda ikna edemedi. Sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri apartmanın civarında hazır bekletildi.

Alınan bilgiye göre, savcıyla yapılan görüşmede evin kapısının kırılmasına ve zor kullanarak içeri girilmesine izin verilmediği, şahsın içeride yalnız olduğu için kimseye zarar verme ihtimalinin bulunmadığı belirtilerek akşam saatlerine kadar ikna çabaları sürdü.



8 SAATLİK OPERASYON

Şahsın ikna olmaması üzerine özel harekat polisleri, koç başıyla çelik kapıyı kırarak içeri girdi. Gazla görüş mesafesini daraltan polisler, kendilerine de balta ve bıçakla saldıran Ekrem C’yi etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan Ekrem C, ambulansa bindirilerek sağlık raporu için hastaneye götürüldü.

Yaklaşık 8 saat süren operasyonu mahallenin çocukları da soğuk havaya aldırış etmeden meraklı gözlerle izledi.


Editör

Son Güncelleme: 23.02.2015 21:43
Anahtar Kelimeler:
ErzurumCinnet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.