AVM EN HIZLI POLİSLERİ SEÇTİ

Erzurum AVM , 2-9 Nisan tarihleri arasında Polis Haftası münasebetiyle düzenlediği Go-Kart yarışmasının finallerini de yaparak en hızlı polisleri seçti.

10 Nisan 2012 Salı 11:10
AVM EN HIZLI POLİSLERİ SEÇTİ
Sosyal sorumluluk ve özel günlerde mutlaka bir organizasyon gerçekleştiren Erzurum AVM, 2-9 Nisan tarihleri arasında emniyet mensuplarına özel Go-Kart turnuvası düzenledi. 9 Nisan’da finalleri yapılan turnuvada dereceye giren ilk 3 yarışmacı ise özel ödüllerin sahibi oldu.
Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız tarafından da izlenen finaller kıyasıya çekişmelere sahne oldu. Toplamda 175 kişinin 5’er li gruplar oluşturarak yarıştığı turnuvada Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nden Durmuş Yalçınkaya 1. , Toplum Destekli Şube Müdürlüğü’nden Muhammet Karakaya 2., Asayiş Şube Müdürlüğü’nden Rıdvan Demir ise 3. oldu. Dereceye giren ilk 3 yarışmacıya Erzurum AVM tarafından Altınyıldız Classic mağazasında geçerli 250 , 200 ve 150 TL tutarında hediye çekleri takdim edildi. Yarışmacıların madalyaları ise İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız tarafından takıldı. Dereceye giren ilk 11 yarışmacıya ise Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Erzurumspor’un lisanslı ürünleri hediye edildi.
Erzurum Alışveriş Merkezi Pazarlama ve Kiracı İlişkileri Sorumlusu Çiğdem Örnek İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız’a katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız Erzurum AVM’ye yapılan bu güzel ve anlamlı organizasyon için teşekkür ederek “ Tüm şehirde coşkuyla kutlanan 167. Polis Haftası etkinlikleri başarıyla sürdürülüyor ve emniyet mensuplarına gereken ilgi ve özen gösteriliyor” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Turnuvanın ödül töreninden sonra Erzurum AVM’nin 1. Katında “ 4 Mevsim 100 Gülen Yüz” adı altında açılan fotoğraf sergisini de ziyaret eden Halit Turgut Yıldız, sergiyi oluşturan fotoğraf karelerinin uzun bir süreçte tamamlandığını ve emniyet mensuplarının görev başındaki doğal gülücüklerinin yakalanmaya çalışıldığını ifade ederken memurlarının almış oldukları görevleri başarıyla ve severek yaptıklarının altını çizdi.
Yıldız, “Başarılı bir turnuva düzenlememiz hususunda Erzurum AVM yönetimi olarak Red Go-Kart ailesine ve İl Emniyet Müdürlüğü’nden takımların oluşturulması adına destek veren bütün şube amirlerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 10.04.2012 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.