ABLASINI 26 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 5 çocuğu ile birlikte yaşayan bir kadın, kendisini Erzurum'a götürmek isteyen erkek kardeşi tarafından 26 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

05 Mart 2013 Salı 18:13
ABLASINI 26 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
Alınan bilgiye göre, 41 yaşındaki Hatice Meral bir süre önce eşinden boşanarak 5 çocuğu ile birlikte Darıca Abdi İpekçi Mahallesi'ndeki bir evde yaşamaya başladı. Meral'in Erzurum Aşkale'de yaşayan erkek kardeşi Yakup M., Darıca'daki ablasının yanına gelerek kendisini memleketleri Erzurum Aşkale'ye götürmek istedi. Gece saatlerinde, kardeşinin isteğini reddeden abla Hatice Meral ile kardeşi Yakup M. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yakup M. evden bulduğu bıçakla ablası Hatice Meral'i 26 yerinden bıçakladı. Olay sonrası Hatice Meral kanlar içinde kalırken, kardeşi Yakup M. ise evdeki 5 yeğenini alarak Erzurum Aşkale'ye götürdü. Zanlı burada Aşkale Emniyet Müdürlüğü'ne giderek suçunu itiraf ederken, çilingir yardımı ile Darıca'daki eve giren polis ekipleri talihsiz kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Hatice Meral'in cesedi otopsi yapılmak üzere Darıca Farabi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Editör

Son Güncelleme: 05.03.2013 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.