70’LİK DEDELERİN BIÇAKLI KAVGASI

Erzurum’da 71 yaşındaki bir şahıs aş evinden yemek almak için çıktığı yolda arkadaşı tarafından bıçaklandı. Yaralı şahıs aş evinden yemek alamadan hastaneye kaldırıldı.

02 Nisan 2014 Çarşamba 13:11
70’LİK DEDELERİN BIÇAKLI KAVGASI
Yakutiye ilçesine bağlı Saraybosna Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda 70 yaşlarında iki şahıs, aş evinden yemek almak için yolda yürüdükleri sırada 'senin durumun iyi neden aş evinden yemek alıyorsun?' diye birbirleriyle tartışmaya başladı. Aş evinin yanına kadar gelen 70’lik dedelerin tartışması kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 71 yaşındaki yaşlı şahıs arkadaşı tarafından sağ göğsünden bıçaklandı. Yaralı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheli şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Editör

Son Güncelleme: 02.04.2014 13:13
Anahtar Kelimeler:
ErzurumDedeKavgaAşevi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.