2 İŞ YERİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Erzurum’da iki iş yerini kurşunladıktan sonra polisi yaklaşık 4 saat peşlerinden koşturan 4 şüpheli tutuklandı.

01 Temmuz 2011 Cuma 16:32
2 İŞ YERİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR
Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesinde önceki gece meydana gelen olayda; Mumcu Caddesinde üzerinde bulunan bir eğlence merkezine yönelik silahlı saldırıda bulunuldu. Gece saat 23. 30 sıralarında gerçekleşen kurşunlama olayı üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kurşunlama olayını gerçekleştiren şüpheliler otomobille kaçarlarken bölgeye sevk edilen polis ekipleri çalışma başlattı. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri boş kovan araştırması yaptıkları sırada şüpheliler ticari bir araçla olay yerine tekrar gelerek durumu kontrol etmek istedi. Bu sırada fark edilmeleri üzerine polis ekipleri ile kaçan şüpheliler arasında yaya olarak kovalamaca yaşandı. Gecenin karanlığından fardalanarak ara sokaklara giren şüpheliler izlerini kaybettirdi.
Kısa bir süre sonra aynı şahısların Çaykara Caddesinin altında bulunan bir işyerini daha kurşunladıkları haberi polis ekiplerine bildirildi. Bunun üzerine yaklaşık 4 saat tek tek farklı istikametlere dağılan şüpheliler ile polisler arasında değişik semtlerde kovalamaca yaşandı.
4 şüpheli uzun süreli kovalamacarın ardından Asayiş, karakol ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalandı.
Emniyette sorgulandıktan sonra dün adliye’ye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tutuklanan 4 şüphelinin kurşunladıkları işyeri sahipleriyle daha önceden kavga ettikleri ve bundan dolayı aralarında husumet oluştuğu öğrenildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.