YENİ DÜZENLEME İÇİN TAKSİCİLERE ÇAĞRI

Ticari taksilerin plakalarının düzenlenmesi ve yazıhaneli park yerlerinin oluşturulması için büyükşehir belediyesi, taksici esnafına çağrıda bulundu.

29 Ekim 2014 Çarşamba 00:34
YENİ DÜZENLEME İÇİN TAKSİCİLERE ÇAĞRI
Büyükşehir belediyesi, Emniyet müdürlüğü ile Erzurum şoförler ve otomobilciler odası başkanlığının yaptığı çalışmalar neticesinde, ticari taksi plakalarının yeniden düzenlenmesi ayrıca duraksız taksilerin çözümü ve yazıhaneli park yerleri için oluşturulan komisyon, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir belediyesi ulaşım daire başkanlığı da, ticari taksi durak, yazıhaneli park yerleri ve plakaların yeniden düzenlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar için tüm ticari taksi işletmecilerinin 15 kasım 2014 tarihine kadar ulaşım daire başkanlığına başvurmalarını istedi.

Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naci Altay, ulaşım alanında yaşanan sıkıntıları çözme noktasında büyükşehir belediyesinin taksici esnafına yönelik yaptığı düzenleme ile bu sektörde kalitenin daha da yükseleceğini ve özellikle de korsan taşımacılığın önüne geçileceğini ifade etti. Altay, “Aylardır gerek büyükşehir belediyesi gerek emniyet müdürlüğü ve gerekse şoförler ve otomobilciler odası başkanlığı olarak yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Amacımız duraksız taksilere durak temin edilmesi, yazıhaneli parklar oluşturulması ve de plakalara yeni düzenleme getirilmesi. Bu konuda oluşturulan komisyon’da özverili çalışma sergileyerek son rötuşları yapıyor. Taksici üyelerimizin büyükşehir belediyesinin yaptığı bu çağrıya uyarak 15 kasım tarihine kadar mutlaka başvurularını yapmalarını istiyoruz. Üyelerimizin bu konuda mağdur olmaması için titizlikle çalıştık. Bir kez daha büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen’e, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e ve emek sarf eden ulaştırma koordinasyon merkezi üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 29.10.2014 00:35
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTaksicilerNaci Altay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.