Yasaklar esneyecek mi?

Esnafın gözü kulağı Kabine’de…

admin
admin
26 Ocak 2021 Salı 00:55
Yasaklar esneyecek mi?

Korona ile mücadelede alınan önlemlerin ciddi biçimde işe yaraması üzerine, başta restoran, lokanta ve kafe gibi halen birebir müşteri kabul edemeyen işletmelerin gözü, Kabine’nin bu hafta yapacağı toplantıda kısıtlamalarda bir yumuşa olup olmayacağına dair alınacak karara çevrildi.

Bir yıla yakın zamandır ayakta kalma savaşı veren hatta bu süreçte ciddi kayıplara uğrayan yeme-içme sektörü, hükümetin kısmen de olsa bir esneklik getirmesini bekliyor.

Bu hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Bakanlar Kurulu, meseleyi enikonu ele alacak ve Sağlık Bilim Kurulu’nun öngörüleri ekseninde bir karar verecek.

Esnaf ise, kurallara özen gösterilmesi şartıyla işyerlerinin açılmasını istiyor. Sadece Erzurum özelinde 7 binden fazla kişi bu kısıtlama yüzünden işinden olmuş durumda.

Palandöken

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumYasakHükümetEsneme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.