VERGİ DAİRESİ YÖNETİCİLERİNDEN ETSO’YA ZİYARET

Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı yöneticileri, bu yıl, 24 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanan 25. Vergi Haftası münasebetiyle Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i makamında ziyaret etti.

25 Şubat 2014 Salı 15:58
VERGİ DAİRESİ YÖNETİCİLERİNDEN ETSO’YA ZİYARET
Etkinlikler çerçevesinde ETSO’yu ziyaret eden Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı’nın yöneticilerini makamında kabul eden Yücelik’e, Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz tarafından ziyaretin anısına çiçek verildi. Ziyarette, ETSO’nun, Erzurum’daki vergi mükelleflerini temsil eden en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, toplumda vergi bilincinin yerleşmesinde sivil toplum kuruluşlarının her zaman desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik ise, vergi bilincine sahip toplumların kalkınmada daha ön sıralarda olduğunu ifade ederek, bu açıdan bakıldığında Türkiye’nin mevcut vergi sisteminde yeniliklere ve daha adil uygulamalara ihtiyacı olduğunu söyledi.
Ziyarete ayrıca, Gelir İdaresi Grup Müdürü Sefer Demir, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Grup Müdürü Mehmet Kuzucu, Kazım Karabekir Vergi Dairesi Müdiresi Ayşe Gınalı, Denetim Koordinasyon Müdürü Mehmet Yalçınkaya ve Avukat Nagihan Yeşilyurt da katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2014 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.