Vali Memiş’ten büyük müjde: 2 yıl içinde 5 bin istihdam hedefimiz var

Erzurum Valisi Okay Memiş, kentte istihdama yönelik çalışmaları anlattı.

admin
admin
30 Temmuz 2020 Perşembe 17:20
Vali Memiş’ten büyük müjde: 2 yıl içinde 5 bin istihdam hedefimiz var

2. Organize Sanayi Bölgesindeki Tekstil Kent'te şu anda 600 kişi çalıştığın ifade eden Vali Memiş, yıl sonunda 1500 rakamına ulaşılacağını söyledi.

Yeni bir tekstil fabrikasının ihalesinin de 10 Ağustos'ta yapılacağını müjdeleyen Vali Okay Memiş, “Bu fabrikada da 1000 kişi çalışacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve milletvekillerimizin de destekleriyle Hazine ve Maliye Bakanlığımızdan ödenek talebimiz oldu, gelmek üzere. Ödenek geldiğinde 4 fabrikanın temelini atacağız. Kışa kadar yetiştirip en az 2 bin kişi de öyle istihdam edeceğiz. Yani biz 1 yıl içinde 2. Organize Sanayi içinde 1970 yılından beri faaliyette olan 1. Organize Sanayi kadar vatandaşımızı istihdam edeceğiz. 2 yıl içinde 5 bin istihdam hedefimiz var."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiOkay Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.