Tuttuğun altın olsun Dadaş!

Sadece para değil, dua da lazım...

admin
admin
27 Ağustos 2021 Cuma 07:09
Tuttuğun altın olsun Dadaş!

Vedat REFAYELİ

Özellikle çevresine pozitif elektrik veren, komşu hakkı bilen, sadece alan değil, veren de olan, ölü görmüş ağlamış, düğün görmüş oynamış, kısacası dokunan insanlara bayılırım.

Sayıları az olsa da en efdal şahıslardır onlar.

Hele de bu kişi varlıklı, hali vakti yerinde olan ticaret sahibi ise. Kendisini tanımadım ama belli ki İbrahim Sağlam işte öyle biri.

Aslen Tortum Uzundereli olan bu Erzurumlu işadamımız, kılı kırk yararak 30 yılda İstanbul’larda bir yerlere getirdiği şirketinin bir şubesini de memleketine kurdu.

1.Organize Sanayi Bölgesinde Tüp Dolum Tesisi kuran İbrahim Sağlar, Müdürlüğü’nü İlker Özkara’nın yaptığı bu tesisi ile özellikle bölgenin oksijen ihtiyacını karşılıyor.

Başta hastaneler olmak üzere sanayi tesislerine de daha kısa yoldan ve ucuz fiyatla gaz satşı yapan firmanın Dadaş patronu, sadece kazanacağı parayı değil, alacağı duayı da hesaba katıyor.

Özellikle oksijen ihtiyacı olan KOAH hastalarına da gaz hizmeti sunan İbrahim Sağlar kesinlikle talimat vermiş: Her kim oksijene ihtiyacı var, kesinlikle istediği miktarda ücretsiz gaz verilecek.

Boş tüpünü getiren hasta veya yakınları, tüplerini doldurup ücret ödemeden gidecek.

KOAH, ‘Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı’nın baş harflerinden kısaltılarak oluşturulmuş bir akciğer hastalığıdır.

Bu hastalığa yakalananların sayısı da kuşkusuz bölgemizde az değil.

İşte böylesine yoğun hastanın olduğu bir bölgede böyle bir hizmeti yapan o işadamını ben ayakta alkışlıyorum.

Çok kısa bir sürede özverili çalışmalarıyla sektöründe önemli bir yer de katan bu işadamımız ile de ne kadar övünsek azdır.

Sadece bugün değil, öteden beri ihtiyaç sahiplerine bu hizmeti ücretsiz veren Sağlar’ı sadece tebrik değil, taktir de ediyor, işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Editör

Son Güncelleme: 28.08.2021 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.